Rotary International Women’s Ball, 1 Martie 2019, Editia I

Women of Action – Be The Inspiration


Vineri, 1 Martie 2019, 19.00
Hotel Sheraton, Platinum Grand Ballroom

RSPV 25 februarie 2019
Daniela Iftimoaie, 0744386383, daniela.iftimoaie@yahoo.com

Bilet: 300 ron
Cont Club Rotary Bucuresti:
RO89CECEB31930RON2937585 (CEC Bank)
Dress code: Black tie


Înființată în 1905 ca organizație în serviciul comunității, Rotary International recunoaște că disponibilitatea și capacitatea de a aduce o schimbare în bine în comunitate este un drept și o responsabilitatea a fiecăruia, indiferent de gen.

În 1989, prin vot în cadrul Consiliului Legislativ al Rotary International, calitatea de membru a încetat a fi aplicabilă exclusiv bărbaților. Începând din acel moment, femeile au dobândit dreptul de a deveni membri ai Rotary International. Cu această ocazie, în iunie 1990, publicația oficială a Rotary International, The Rotarian, dedica un număr special femeilor din Rotary International.

Dacă în anii 1990 erau 20,000 de femei în cluburile Rotary International, începând cu 2010 numărul acestora a depășit 200,000, iar în 2013 o femeie devenea pentru prima dată vice-președinte al Rotary International.

În prezent a fi Rotarian este un privilegiu de care ne bucurăm indiferent de gen, astfel că, împreună, putem contribui fiecare, implicându-ne în inițiative de impact pentru a sprijini comunitatea.

O prioritate a Rotary International este sănătatea mamei și a copilului. La nivel mondial, membrii Rotary desfășoară proiecte ambițioase precum inițiative de educație pentru sănătate, asistență medicală sau dotarea cu aparatură medicală a maternităților.

Sănătatea mamei și a copilului este un subiect care ne afectează pe fiecare indiferent de mediul social, nivelul de educație sau experiența profesională. În București, membrii Rotary International, femei și bărbați deopotrivă, se reunesc pentru o cauză comună.

Balul Femeii Rotary International este un prilej de a veni în sprijinul mamelor și al nou-născuților, a recunoaște potențialul Rotarian de a avea un impact pozitiv în comunitate și de a sărbători femeia Rotary International.

Fondurile rezultate vor fi alocate donației de trusouri pentru nou-născuți ce va avea loc în perioada 2-9 martie 2019 la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu-Rusescu” București (Maternitatea Polizu), București.

 

 

Balul Femeii Rotary International este o inițiativă a Rotary Club București, cu sprijinul:
Rotary Club Pipera
Rotary Levant
Rotary Club București Cișmigiu
OCTO Bucharest Rotary Club
Rotary Club Bucuresti Nord
Rotary Club Continental
Rotary Club Bucuresti Atheneum
Rotary Bucuresti Curtea Veche
Rotary Club Triumph
Rotary Club Ambasador

 


 

Mai multe informații despre eveniment:
Mirela Constantin 0744321669