Donații de viziere la Spitalul de Urgență Floreasca, Spitalul Elias și la Spitalul Gerota

Vă anunțăm cu bucurie că, prin mobilizarea și răspunsul prompt al colegilor de club și comitet, am reușit într-un timp record să strângem împreună suma pentru acoperirea costului materialelor vizierelor donate recent la Spitalul de Urgență Floreasca, la Spitalul Elias și la Spitalul Gerota.

Rezultatul și mulțumirile li se cuvin în mod special celor care au acceptat invitația și au participat la această strângere de fonduri prin donații: Catalin Chiriac Babei, Monica Predatu, George Bădiță, Meda Vasiliu, Alexandru Isbasoiu, Daniela Iftimoaie, Liliana Muraru, Doina Draghia, Laurențiu Tincu, Jörg Menzer.

Fondurile strânse pentru acoperirea costului vizierelor donate către spitale depășește necesarul, ceea ce înseamnă ca avem un surplus care va fi donat către proiectul „Salvați-i pe Salvatori!”.

Pentru a găsi cel mai eficient mod de a răspunde nevoilor spitalelor, cu sprijinul colegilor noștri de club, am pus în contact echipa www.viziere.ro și echipa www.salveaza.org, proiectul comun al cluburilor Rotary din București și Ilfov.

Având în vedere mobilizarea exemplară a colegilor noștri, vă invităm să continuăm donațiile în sprijinul proiectului „Salvați-i pe Salvatori!”.

Donație minimă recomandată: 50 lei
În contul Rotary Club București
RO89CECEB31930RON2937585
deschis la CEC Bank Filiala Gara de Nord
Cu mențiunea ”Sponsorizare salveaza.org”

Găsiți mai multe informații despre această inițiativă pe www.salveaza.org

Avem printre noi colegi care fac parte din echipa „Salvați-i pe Salvatori!” – Anda Toma, Gratiela Badicu, Marius Leucutia pe care îi felicităm și îi susținem.

Este îmbucurător să vedem că proiectele continuă chiar și la distanță, iar susținerea unei cauze aduce în continuare oamenii împreună. În aceste momente de distanțare socială, donațiile noastre sunt un semnal că suntem totuși conectați, că susținem inițiative comune, că suntem solidari și prieteni în Rotary.

Vă mulțumim pentru implicarea de până acum și vă invităm să continuăm împreună!

#EndCovidNow