Donations

Redirectionare 2% din impozitul pe venit

Dacă toți cei care își doresc cu adevărat să ajute comunitatea ar reuși, viitorul ne-ar surâde mult mai liniștit. Modalitățile de implicare în acțiunile de ajutorare a comunității în care trăim sunt diverse și accesibile, iar ceea ce face diferența este gradul de implicare și de informare.

Începem cu multe mulțumiri la adresa celor care deja, de ani buni, redirecționează 2% din impozitul pe venit către Rotary Club București.

Cu ajutorul lor, reușim să strângem fonduri importante care sunt esențiale pentru acțiunile clubului nostru de a susține comunitatea. Redirecționarea impozitului pe profit se poate face de către orice angajat, anual sau lunar, prin completarea Declarației 230 , care permite redirecționarea a 2% sau 3,5% din impozitul pe salarii sau pensii datorat statului.

Acesta poate fi completat și depus până pe 31 iulie 2019 (conform OUG nr. 15/2019). Angajatul nu plătește nimic, întrucât este vorba de o sumă deja existentă, aferentă câștigului sau pe parcursul unui an. Fiecare contribuție contează, fiecare om care devine parte din comunitate duce acțiunile un pas mai departe.

Pentru celelalte tipuri de venituri din care se poate redirecționa cota de impozit pe venit, se va depune Declarația unică (termen de depunere 31 iulie 2019).

Formularele 230 pot fi depuse astfel:
– direct la ghișeul administrației financiare
– la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire
– online, prin serviciul SPV (Spatiul Privat Virtual) pe www.pfinternet.anaf.ro
– online, semnat electronic cu certificatul digital calificat pe www.decl.anaf.mfinante.gov.ro

După depunerea cererii, sumele donate prin redirecționarea cotei din impozitul anual vor fi virate în cel mult 90 de zile.

Mai multe detalii si suport, trimiteti un email la rotarybucharest@gmail.com

Detalii

 

Donații

Rotary Club București apelează la toți cei care cred în misiunea și valorile asociației noastre, contribuția dumneavoastră fiind esențială pentru continuarea activităților noastre.

Dacă doriți să ne susțineți cauzele o puteți face donând suma dorită în contul nostru bancar, cu mențiunea ”Donație”.

Asociația Rotary Club București
Codul de identificare fiscală al entității nonprofit: 11158198
Cont bancar (IBAN): RO89CECEB31930RON2937585
Banca: CEC BANK AGENTIA SALA PALATULUI