Proiect spital Victor Gomoiu- partea 1

Clubul Rotary Bucuresti continua si in acest an proiectul de echipare a sectiei ORL din cadrul Spitalului de copii “Victor Gomoiu” din Bucuresti, venind in sprijinul comunitatii locale prin dotarea cu echipamente de diagnosticare in valoare de 22000 RON.

Astfel, au fost  achizitionate de Rotary Club Bucuresti si donate sectiei ORL un audiometru, unic in Romania in acest moment, sub forma unei tablete cu un program interactiv pentru copii care detecteaza hipoacuzia  si un timpanometru.

Acest proiect se realizeaza in contextul in care  la noi in tara 3 copii din 1000 de nou nascuti   prezinta probleme de surditate .  Dotarea cu aceste  echipamente da posibilitatea diagnosticarii  la timp si corect a copiilor cu hipoacuzie.

Proiectul a fost condus de presedintele Rotary Club Bucuresti,  District 2241, Marius Leucuția.

Rotary Club Bucuresti este o organizatie neguvernamentala, axata pe servirea comunitatii si  activeaza in spiritul valorilor etice inalte .

Rotary Club București  desfășoară în continuare numeroase proiecte caritabile prin acțiuni sociale, sprijinind instituții din domenii diverse.