Proiecte

Vă invităm să descoperiți mai multe informații despre proiectele Rotary Club București!

Recital de exceptie in memoriam Alexandru Morosanu

11 februarie, 2019
Recital de exceptie in memoriam Alexandru Morosanu

Sâmbătă, 9 Februarie 2019, a avut loc recitalul de exceptie in memoriam colegului și prietenului nostru rotarian Alexandru Morosanu.

Rotary București alături de Crucea Alb Galbenă: suport pentru persoanele în vârstă și singure

22 decembrie, 2018
Rotary București alături de Crucea Alb Galbenă: suport pentru persoanele în vârstă și singure

De 5 ani Rotary Club Bucuresti este alături de beneficiarii serviciilor Crucea Alb Galbenă, persoane în vârstă, singure și fără suport. Anul acesta, de sărbătoarea Crăciunului, Rotary București a găsit un mare sprijin in MEGA IMAGE care a donat 100 de pachete cu alimente seniorilor ingrijiți de fundație.

Tinerii reinventează viitorul – DaVinci Contest Ediția a IV-a, 2018

26 octombrie, 2018
Tinerii reinventează viitorul – DaVinci Contest Ediția a IV-a, 2018

Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București a găzduit sâmbătă, 20 octombrie 2018, DaVinci Contest, concurs de inovație tehnică și IT. Ajuns la a patra ediție, concursul are ca obiectiv principal susținerea și recunoașterea valorilor în domeniile IT și tehnologie. Totodată, această inițiativă urmărește promovarea efectivă a capacităților tinerilor,  reprezentând și un impuls antreprenorial ulterior prezentării de proiecte.

Ajutăm copiii să meargă la școală

27 august, 2018
Ajutăm copiii să meargă la școală

Rotary Club Bucuresti a continuat și în acest an împreună cu Rotary Club ZellamSee Austria acțiunile de caritate prin care am donat copiilor care provin din familii nevoiașe din mediul rural rechizite școlare, haine si calculatoare în cadrul campaniei “Ajutăm copiii să meargă la școală”, care a avut loc în perioada 24-26 august în comuna Helegiu din județul Bacău.

Vizita Excelentei Sale, Ambasadorul Federatiei Ruse in Romania, Dl Valery Kuzmin

19 aprilie, 2018
Vizita Excelentei Sale,  Ambasadorul Federatiei Ruse in Romania, Dl Valery Kuzmin

Clubul Rotary Bucuresti a primit vizita ambasadorului Federatiei Ruse la Bucuresti, Excelenta Sa, Domnul Valery Kuzmin. Acesta ne-a vorbit despre tendintele in schimburile economice viitoare dintre Romania si Federatia Rusa.

Rotary planteaza!

19 aprilie, 2018
Rotary planteaza!

Inca o etapa a proiectului districtual „Rotary planteaza” a avut loc in acest week end. Toate Cluburile Rotary din Bucuresti au fost implicate in plantarea a 1100 de viitori arbori in Padurea Cernica. Clubul Rotary Bucuresti, impreuna cu Interact si Rotaract, au contribuit in mod activ.
Ne-am bucurat sa continuam actiunea inceputa anul trecut si sa vedem cat de mult au evoluat cei 1300 de arbori plantati in noiembrie 2017 in aceeasi locatie. Multumim inca o data reprezentantilor Ocolului Silvic Branesti care ne-au dat ocazia sa facem parte din aceasta initiativa.