Rotary Club București: Gala de caritate Secret Santa

Clubul Rotary București, în parteneriat cu Institutul de Arte și Școala De Artă Ario Dante, a organizat în 18 decembrie 2016, în Sala Mică a Ateneului Român – Filarmonica George Enescu – Gala de Caritate intitulată Secret Santa. Un proiect minunat, în care recitalul vocal instrumental a fost susținut de copiii bursieri ai Institutului de Arte pentru a le oferi copiilor de la Mia’s Children o bucurie.

Piesele muzicale prezentate în concert au fost pregătite cu multă grijă de catre micii artiști.

Cu prilejul acestei gale au fost oferite donații sub formă de jucării, haine, încălțăminte și alimente. Părinții și micii artiști au făcut, de asemenea, și o donație în bani pentru copii de la Asociația Mia’s Children.

Copiii aflați în îngrijirea Asociației sunt fie copii abandonați, fie copii ai căror părinți sunt în dificultate financiară, socială sau psihică și nu au capacitatea de a-i crește într-un mod decent, de a le asigura baza zilnică necesară existenței, educației, sănătății. Deoarece, în majoritatea lor, acești copii provin din segmentul aflat în zona de risc social, ei sunt expuși riscului de a deveni “copii ai străzii“ în lipsa unui suport constant.

Prin funcționarea permanentă a centrului social al Asociației Mia’s Children, destinul acestor copii se modifică, întreaga lor viață fiind transformată.

Rotary Club București s-a implicat cu mândrie într-un astfel de proiect, iar rezultatul a fost unul pe măsură: o zi impresionantă, la finalul căreia toți cei prezenti au plecat cu o lecție de viață și mult mai bogați sufletește!