Schimbare de Colan RCB 2020-2021

După mai bine de 3 luni de separare și viață rotariană virtuală, ne-am reîntâlnit cu mare drag la o seară de poveste traditional românească, într-un cadru de poveste, în care a avut loc Schimbarea de Colan a clubului Rotary București, sub îndemnul „Natura și Prietenia împreună”, în complexul Palatului Bragadiru.
A fost o seară cu adevărat memorabilă, în care s-au prezentat proiectele desfășurate în ultimul an, s-au oferit onorabile distincții Paul Harris, diplome de mulțumire și multe surprize.

A fost un un an în care am conștientizat și mai mult că cele mai importante calități umane sunt prietenia, înțelegerea, empatia, comunicarea, toleranța și într-ajutorarea.

Un an, care ne-a adus împreună și ne-a făcut mai puternici și mai ințelepți; ne-a arătat o nouă dimensiune umană, un nou concept de viață, o nouă revizuire a noastră ca oameni și ca Rotarieni. Am conștientizat și mai bine că nu este vorba de EU, ci întotdeauna de NOI.

În acest an rotarian clubul nostru a avut rezultate foarte frumoase, a avut poate cea mai frumoasă și bine închegată “poveste”. O nouă poveste care s-a adăugat fericit celorlate povești de-a lungul timpului – cea a primului club Rotary din România și Republica Moldova.

Felicitări președintelui Rotary Club București 2019-2020, Mirela Popa – si întregului Comitet pentru toare realizările și pentru dedicare!
Mult succes noului președinte Alexandru Isbasoiu și întregului Comitet 2020-2021! 👏👏👏