Vizita Guvernatorului Districtului Rotary 2241, Cristian V Jurji, un prilej să ne îndreptăm atenția către proiectele Rotary International

Rotary Club București s-a reunit pentru o întâlnire deosebită!

A fost o onoare să îl avem alături de noi pe Cristian V Jurji, Guvernatorul Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova.

Ca de fiecare dată, prezența Guvernatorului, împărtășind mesajul său și noutăți despre activitatea Rotarienilor de pretutindeni, ne motivează să susținem în continuare viziunea și misiunea Rotary International.

Mai mult de atat, prezența la întâlnirea Rotary Club Bucuresti a Guvernatorului Rotary International District 2241, Cristian V Jurji a fost un prilej să ne îndreptăm atenția către proiectele Rotary International.

Ca Rotarieni, avem in comun preocuparea pentru educație.

Clubul Rotary București a inițiat și susține an de an DaVinci Contest – Concurs de Inovatie Tehnică și IT, un proiect care crește în amploare cu fiecare editie.

Prietenii noștri, Rotary Club Pipera, prezenți la întâlnirea noastră și în ziua competiției, și-au exprimat deja interesul pentru ediția 2019 a DaVinci Contest.

Inovația tehnică este cu atât mai importantă pentru acest club ai cărui membri susțin educația copiilor hipoacuzici prin donații pentru proteze auditive și dotarea cu echipamente IT a Liceului Tehnologic nr. 3, unde se şcolarizează elevi cu dizabilităţi de auz din Bucureşti şi din judeţele din partea de sud şi sud-est a ţării.

🎗️Prin proiectul Auzi Vocea Mea, membrii Rotary Club Pipera susțin singura astfel de instituție educațională pe o rază de 250 de kilometri.

Suntem bucuroși să vedem că în #Rotary avem alături de noi persoane excepționale care înțeleg cât de importantă este educația tinerilor pentru viitor.